Internet

turkcell-wifiEven uw mail checken, twitteren of op Facebook kijken vanuit uw woning? Op de meeste parken is het mogelijk om gebruik te maken van gratis WIFI bij het gemeenschappelijke zwembad of restaurant op het park. Helaas heeft dit vaak geen goed bereik in uw woning.

Hoewel het internet in Turkije heel populair en gemakkelijk toegankelijk is , zijn de verbindingen helaas niet altijd betrouwbaar.

Soms is er stroomuitval of zijn er teveel gebruikers op hetzelfde tijdstip waardoor de verbinding traag wordt of dat er geen verbinding gemaakt kan worden. Helaas is het onmogelijk om in Turkije de garantie af te geven dat er altijd een goed werkend internet is.

SIDEV wil haar klanten graag de mogelijkheid bieden om toch overal waar u wenst te gaan een WIFI verbinding te ontvangen. Of u nu in de woning bent, in de tuin, op het strand of op een terras van uw drankje geniet. Wij hebben ook hiervoor de oplossing voor u.

SIDEV verhuurt WIFI apparaten die geschikt zijn voor laptops, tablets, smart phones etc. Elk WIFI apparaat kan 5 verschillende mobiele toestellen met het internet verbinden.

De prijs hiervoor bedraagt 100 Turkse Lira per week inclusief 1 GB. Uw voordeel is dat u niet afhankelijk bent van de werking van het internet van het park en u overal WIFI ontvangst heeft.

Wilt u een WIFI apparaat bijboeken laat het ons tijdig weten!

Neem contact met ons op voor het huren van een WIFI apparaat